ΣΕΒ και ξερό ψωμί!

Με την ευκαιρία της αλλαγής φρουράς στην ηγεσία του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών, ήθελα να πω ότι θεωρώ τον απερχόμενο Οδυσσέα Κυριακόπουλου ίσως την πιο αδίστακτη persona που κυκλοφορεί ελεύθερη στην ελληνική κοινωνία. Οι κατά καιρούς δηλώσεις του αντανακλούν νοοτροπία ανθρώπου που περιμένει να του ζητούν συγνώμη οι εργαζόμενοι για αυτόν επειδή επιμένουν να πληρώνονται. Οι θέσεις του ήταν τόσο αδικαιολόγητα ακραίες (ιδιαίτερα πριν μερικούς μήνες για το θέμα του "Γαλλικού μοντέλου" στην εργασία) που αναρωτιόμουνα πώς οι άλλοι βιομήχανοι δεχόντουσαν να τους εκπροσωπεί τέτοια περίπτωση. Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι θα μας λείψει αν δεν ακούσουμε ξανά νέα του.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω κάποια καλή άποψη για τον Δασκαλόπουλο, απλά δεν έχει προλάβει να κάνει αντίσοιχες γουρουνιές. ;^)

Advertisements

4 Σχόλια

  1. Από ότι έχω ακούσει από διάφορους σχετικούς «κύκλους» το άτομο είχε φάει πολύ «φτύσιμο» από άτομα εκτός αλλά και εντός χώρου (ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις του περί «Γαλλικού μοντέλου»). Το πρόβλημα ήταν ότι νόμιζε ότι «ψιλόβρεχε»!! Και όχι μόνο αυτό αλλά και πίστευε ότι του χρωστάμε και ευγνωμοσύνη. Απλά εκτός τόπου και χρόνου (εποχής). Καλή συνέχεια αγαπητέ Οδυσσέα

  2. Ναι – καλή συνέχεια. Από μακρυά κι αγαπημένοι! (λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα)

  3. Aυτός είναι χειρότερος. Ξέρω τι σου λέω…

  4. @Mozart:
    Τι να πω….για μια ελπίδα ζούμε.
    Όπως είπα, δεν είναι ότι έχω επαρκείς πληροφορίες για να έχω άποψη για αυτόν. Αλλά σιγουρα ο απερχόμενος είναι για πολλές ντομάτες…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: