Ακαδημία Σπουδών Επικοινωνίας είπατε;

Σκόπευα να σχολιάσω τον αρτσι-μπίσοπ Χριστόδουλο και τις απόψεις του περί ιδιοκτησιακού δικαιώματος:

«Ποιοι Τούρκοι καταπιέζονται; Αυτοί που είναι ίσοι και περισσότεροι από το '22, αυτοί που αγοράζουν περιουσίες Ελλήνων και γίνονται ιδιοκτήτες;»

Με άλλα λόγια, μάλλον θεωρεί ότι πρέπει να έχεις πιστοποιητικό εθνο-γενετικής καθαρότητας (ή κάτι τέτοιο) για να αγοράσεις περιουσίες Ελλήνων. Φαντάζομαι ότι αυτή η γενίκευση φυσικά θα έπρεπε να ισχύει για όποιον αλλοεθνή, οπότε δεν πρέπει να έρχονται π.χ. Γερμανοί και να αγοράζουν εξοχικά στην Κρήτη.

Τέσπα. Αλλού θέλω να καταλήξω.

Διότι στο ίδιο άρθρο διάβασα και πού έκανε τις δηλώσεις ο Αρχιεπίσκοπος:

«Το θέμα των ταυτοτήτων δεν έχει κλείσει» είπε ο Αρχιεπίσκοπος σε εκδήλωση τελειοφοίτων της Ακαδημίας Σπουδών Επικοινωνίας, στην οποία είναι σύμβουλος σπουδών ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Τι είναι πάλι αυτό; Αγνοώ το κόλλημα με τις ταυτότητες και χτυπάω λοιπόν το γούγλι, σαν σωστός e-άνθρωπος, αλλά τίποτε. Βρήκα το άρθρο στη Wikipedia περί Καρατζαφέρη (όπου προειδοποιούμαστε ότι "η ουδετερότητα αυτού του άρθρου αμφισβητείται"), βρήκα τα sites του ΛΑΟΣ και του Προέδρου του (no comments) αλλά δεν μπόρεσα να βρω καμία αναφορά σε αυτή την Ακαδημία Σπουδών Επικοινωνίας, εκτός από το ότι ιδρύθηκε το 2005.

Έχει ακούσει κανείς τίποτε; Σκοπό, χρηματοδότηση, εγκαταστάσεις, πλήθος και προέλευση σπουδαστών, πρόγραμμα σπουδών; Καμία πληροφορία; Anyone?

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: