• Σελίδες

  • Φρέσκα κείμενα

  • Το μακρύ και το κοντό μας…

    Maria Georgiou στη 3 σύντομες σκέψεις περί ε…
    mpampakis στη It’s a wrap
    Stavrula στη It’s a wrap
    mpampakis στη Εμβόλια και άνοια
    silia στη Εμβόλια και άνοια
    mpampakis στη 49
    mpampakis στη 49
    mpampakis στη 49
    Snowball στη 49
    kaltsovrako στη 49
  • a

  • Μαΐου 2006
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • Στις ντουλάπες του αρχείου

  • Μεταστοιχεία

«Απαγάγουν ο ένας τον άλλον»

Αντιγράφω από το in.gr:

Πλήρη κάλυψη στον προκάτοχό του Γιώργο Βουλγαράκη παρείχε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας υποστηρίζοντας ότι «οι Πακιστανοί επιδίδονται στο σπορ να απαγάγει ο ένας τον άλλον».

Επιπλέον, υπάρχουν και πολλά άλλα ζητήματα που εξηγούνται δια του σπορ της ανακύκλωσης των δραστών αλλά ο κος Πολύδωρας προτιμά να τα αποκαλύψει ένα-ένα στο άμεσο μέλλον. Μεταξύ αυτών είναι και τα ακόλουθα:

  • δεν υπάρχει πρόβλημα με τη γρίππη των πουλερικών, απλώς τα πουλερικά κολλάνε γρίππη το ένα το άλλο
  • δεν υπάρχουν εμπρηστές, τα δέντρα βάζουν φωτιά το ένα στο άλλο, συνήθως από ζήλεια για την ανθοφορία του γείτονα
  • οι τράπεζες υποφέρουν από έλλειψη ρευστότητας και έτσι κλέβουν η μία την χρηματαποστολή της άλλης (για την ακρίβεια υπάρχει μόνο μία χρηματαποστολή στη χώρα και κάθε μέρα την κλέβει άλλη τράπεζα εκ περιτροπής)
  • οι έλληνες οδηγοί δεν είμαστε μανιακοί, απλώς τα αυτοκίνητα τρακάρουν το ένα το άλλο
  • δεν υπάρχει ηλεκτρονικό έγκλημα, άλλωστε όλοι ξέρουμε πόσο συχνά κρασάρουν τα Windows
  • κάποιες χώρες δεν κερδίζουν την Eurovision επειδή δίνουν το 12άρι η μία στην άλλη (η Ελλάδα πέτυχε να σπάσει τον κύκλο ανταλλαγών με την Κύπρο και έτσι κέρδισε!) – έλα και την καλύψαμε όλη την επικαιρότητα!
  • οι σκύλοι δεν κυνηγάνε τις γάτες, υπάρχουν απλώς κατοικίδια που επιδίδονται στο σπορ να κυνηγάνε το ένα το άλλο

Το καταπληκτικό με την παραπάνω δήλωση (της οποίας τον σουρρεαλισμό δεν μπορώ παρά να εξάρω) είναι ότι έγινε από το βήμα της Βουλής. Δηλαδή, με τον πιο επίσημο τρόπο που είναι δυνατόν να γίνει δήλωση. Και όλα αυτά παρότι ο Άρειος Πάγος στο πόρισμά του λέει με σιγουριά ότι

Οι απαγωγές Πακιστανών, που καταγγέλθηκαν ότι έγιναν το καλοκαίρι του 2005, όντως πραγματοποιήθηκαν και μάλιστα από όργανα των ελληνικών κρατικών υπηρεσιών, όπως δήλωσαν την Πέμπτη ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δ.Λινός και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Δ.Παπαγγελόπουλος.

Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και πυρηνική δύναμη, δεν μπορούμε να τους τρελάνουμε στην παπαρολογία. Γιατί εντάξει να λέμε μεταξύ μας κανά καλαμπούρι να περνάει η ώρα, αλλά όταν βγαίνει και προς τα έξω είναι δύσκολα τα πράγματα.

7 Σχόλια

  1. Εχω την εντύπωση ότι η περίπτωση να υπάρχουν υπάλληλοι πακιστανοί στην εν λόγω Υπηρεσία δεν εξετάστηκε επαρκώς…

    🙂

  2. telio telio telio leme!

  3. @rodia: Είναι μια ακόμα πιθανή εξήγηση. Τίποτα Πακιστανοί με κοινοτικό διαβατήριο θα είναι και γιαυτό μπόρεσαν να βρεθούν στην υπηρεσία. Σαν κάτι μυστήριους ουρουγουανούς ποδοσφαιριστές που έρχονται να παίξουν μπάλα στον Πανηλειακό ας πούμε και έχουν σουηδικό διαβατήριο.
    @αυτή με τα τρελά νικνέϊμς: όποιο όνομα κι αν διαλέξεις για να κρυφτείς πίσω του, ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι! :^p

  4. Δίκιο … βουνό!!!
    Πάει καιρός που με έπεισαν ότι όλα γίνονται από μόνα τους. Το σπουδαιότερο όλων δε, είναι ότι μόνοι τους τρώγονται, μόνοι τους καρατομούνται, μόνοι τους επιστρέφουν δριμύτεροι και μόνοι τους αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη.
    Αλλά -δε βαριέσαι- ζούμε και σε μία χώρα που από μόνη της δεν πολυνοιάζεται. Όσο για τους Πακιστανούς -πάλι, δε βαριέσαι- τι ήθελαν και ξενιτεύτηκαν? Δεν ήξεραν ότι εδώ έχουμε Βουλγαράκη? Δεν ήξεραν ότι ο άνθρωπος είναι … φευγάτος?
    Αλλά -ξέρεις τι λένε?- δειξε μου ποιός σε κυβερνά …. (και τώρα και πριν και μετά, για να μην παρεξηγηθώ).

  5. Είναι γεγονός Ντάντη μου ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση (διατί να το κρύψομεν άλλωστε… βεβαίως βεβαίως) κάνουν τη μία γκάφα μετά την άλλη. Ευτυχώς που και οι δυο τους μας προσφέρουν απίστευτες στιγμές γέλιου. Οι πρώτοι προσπάθησαν (και προσπαθούν πιστεύω) να απαξιώσουν το θέμα[*] -φυσικά χωρίς αποτέλεσμα- ενώ οι δεύτεροι ακολουθούν την τακτική «με πήρ’ ο ύπνος και έγειρα» και αφού ξυπνήσουν την τακτική «από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή καν’έλλα». Πραγματικά όλη η ιστορία μου θυμίζει τον ΘΟΥ.ΒΟΥ!! Τα λέμε….
    [*]Βασικά ρίχνοντας τις ευθύνες στην ΕΥΠ (αλήθεια ποιος ελέγχει την ΕΥΠ;).

  6. @oistros:
    «δειξε μου ποιός σε κυβερνά …. (και τώρα και πριν και μετά, για να μην παρεξηγηθώ)».
    Συμφωνώ. Και απελπίζομαι συχνά-πυκνά.
    Αναρωτιέμαι αν είχαν απαγάγει Έλληνες μετανάστες στην Αυστραλία ή τον Καναδά (δεν συζητώ για ΗΠΑ) και τους είχαν σπάσει στο ξύλο τι είδους αντίδραση θα είχαμε εδώ…
    @cubicje:
    Πραγματικά, οι ομοιότητες με τον ΘΟΥΒΟΥ είναι πολλές. Και η διαφορά μία (και πελώρια): ο Βέγγος είναι συμπαθέστατος.

  7. […] μου λέτε κε Πολύδωρα, αυτό εννοούσατε τότε που λέγατε: «οι Πακιστανοί επιδίδονται στο σπορ να απαγάγει ο […]

Σχολιάστε